Про нас



Компанія FNB NET, заснована в 2005 році, об'єднала тих, хто стояв у джерел зародження Мережі в м. Дунаївці.

Компанія FNB.NET орієнтується на наданні повного циклу послуг доступу до мережі Інтернет: 
від проведення аналізу можливості й оптимальності підключення до реалізації проекту підключення з наступною технологічною підтримкою.

 

 

Основна мета, задекларована нашою компанією - побудова надійних корпоративних мереж і забезпечення високошвидкісного доступу в Інтернет для успішного розвитку бізнесу наших клієнтів.

 

Головне правило, яким керується наша компанія - надання послуг в Інтернеті як можна більш широкому колу клієнтів. Ми надаємо послуги як кінцевому споживачу: dial up (доступ по з'єднанню, що комутується), так і корпоративним клієнтам: виділені лінії доступу до Інтернет, супутникові рішення. Цінова політика в сполученні з якістю наших послуг дозволяє нашим користувачам одержувати найбільш вигідні умови обслуговування.

 

Принцип нашої роботи полягає в забезпеченні індивідуального підходу до кожного замовника і виборі найкращого рішення поставлених нам задач.

 

Кваліфікація і досвід фахівців компанії дозволяє професійно реалізовувати проекти, гарантуючи оперативне і якісне забезпечення необхідними комунікаціями.

 

 

Етичні принципи

Ми орієнтуємося на довгострокове співробітництво з клієнтами, розуміючи, що це можливо тільки за умови, що вони будуть задоволені нашими послугами. Ми знаємо, що для цього необхідно дотримання визначених етичних принципів, і неухильно дотримуємо нашого Кодексу честі: 

Індивідуальний підхід до кожного Клієнта Ми вважаємо, що не існує двох однакових проблем, тому не визнаємо типових задач. Спираючи на наш досвід, ми намагаємося знайти для кожного Клієнта оптимальне рішення, що відповідає завданням, що стоїть перед ним, і наявним у нашому розпорядженні ресурсам. 

Прозорість роботи на всіх етапах Ми надаємо Клієнту повну інформацію про хід виконання робіт і застосовуваних при цьому технологій; повідомляємо будь-які звернення, що можуть уплинути на хід проекту. 

Точне виконання зобов'язань Ми встановлюємо реальні фінансові і тимчасові рамки реалізації проекту і суворо дотримуємо їх. Ми відмовляємося від виконання задач, якість яких не можемо гарантувати. 

Захист інтересів клієнта Ми завжди пропонуємо Клієнту найкращий для нього варіант рішення його проблеми, навіть якщо це рішення є незручним або невигідним для нас.

 

ПІДКЛЮЧЕННЯ ОПЛАТА АКЦІЇ Документи СТАТИСТИКА ПРО НАС ВАКАНСІЇ КОНТАКТИ
«КС» +38 097 455-20-24; Інтернет Дунаївці; Інтернет Кам'янець-Подільський; Інтернет Чемерівці © 2020 www.fnb.ua Всі права захищені.